PAKET NAJ B Z UGODNOSTJO NEKINEKI

Objavljeno:

Image

Kdo je tvoj NekiNeki?

Pripelji prijatelja na paket Naj B - z ugodnostjo NekiNeki prijatelj oba pridobita 50 % popusta na mesečno naročnino za eno leto brez vezave s kar 70 GB prenosa podatkov za samo 9,50 € na mesec*.

PAKET NAJ B Z UGODNOSTJO NEKINEKI VSEBUJE:

 
  • neomejeni klici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije*
  • neomejeni klici v ostala slovenska omrežja ali v državah območja EU-tarife*
  • neomejena sporočila v Sloveniji in v državah območja EU-tarife*
  • 70 GB prenos podatkov v Sloveniji ali v državah območja EU-tarife*
  • do 8202 MB od tega brez doplačila v državah območja EU-tarife*
  •  hitri internet LTE/4G+ s hitrostjo do 150/50 Mbit/s

 

*Novi ali obstoječi naročnik lahko v promocijskem obdobju pridobi eno kodo, in sicer tako, da pošlje SMS-sporočilo z vsebino NEKINEKI KODA na številko 1918. V povratnem sistemskem obvestilu nato prejme kodo, ki jo nato podari novemu naročniku. Kodo lahko pridobi do 31. 7. 2019.

Novi naročnik, prejemnik kode, nato aktivira ugodnost tako, da pošlje SMS z vsebino NEKINEKI XYZXYZ (XYZXYZ je koda, ki jo je prejel od obstoječega naročnika) na številko 1918. Ugodnost je mogoče aktivirati do 31. 8. 2019. Z aktivacijo ugodnosti se obema naročnikoma (tako novemu naročniku kot tudi obstoječemu naročniku, ki je prvi pridobil kodo ugodnosti) aktivira znižana mesečna naročnina izbranega paketa, hkrati pa prejmeta oba naročnika sistemsko sporočilo o aktivirani ugodnosti. Podrobnejša navodila in pogoje najdete v prodajni ponudbi.
Mesečna naročnina 9,50 € je mesečna naročnina paketa Naj B z ugodnostjo NekiNeki (21,99 € – 3 €) in upoštevanim 50-odstotnim popustom in je zaokrožena na dve decimalki.