Ujemite nov televizor za 1 EUR

Objavljeno:

Image

S paketi Modri in Trio si lahko privoščite nov televizor,
tablico, prenosnik ali katero drugo napravo že za 1 €.

Zagotovite si izjemno komunikacijo in zabavo s paketi Modri in Trio, poleg pa lahko novi naročniki izbirate tudi med širokim naborom izdelkov za 1 €*. Da pa boste imeli vse na enem mestu, lahko dodate še novi mobilni paket Doma s kar 40 GB prenosa podatkov v Sloveniji že od 9,99 €** na mesec.

 

 

 

*Akcijska ponudba naprav za le 1 EUR velja samo za nove naročnike paketov Trio in Modri ob vezavi za 24 mesecev. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba velja od 21. 8. do 15. 11. 2018 in se izključuje z akcijsko znižano ceno izbranega paketa. Slike so simbolične. Količine izdelkov so omejene.
**Naročniško razmerje s paketom Doma z alternativno tarifo za gostovanje lahko v skladu z Uredbo EU o gostovanju, v promocijskem obdobju od 21. 8. do 31. 10. 2018, sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Doma z mesečno naročnino 22,99 EUR (16,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja ter 40 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine 15,99 EUR oz. 9,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani za 12 mesecev in brezplačne priključne takse, je sklenitev novega naročniškega razmerja s paketom Doma v obdobju od 21. 8. do 31. 10. 2018. Po izteku 12 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina izbranega paketa Doma po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z vsemi obstoječimi popusti, razen s popustom Poveži in prihrani ter popustom iz naslova ugodnosti Penzion. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Gostovanje v in izven držav območja EU-tarife se pri paketu Doma obračunava v skladu s cenikom za gostovanje v tujih mobilnih omrežjih. Naročniku predlagamo, da se pred gostovanjem seznani z informacijami o brezskrbnem gostovanju v državah območja EU-tarife, o gostovanju v tujini ter ceniku gostovanja, ki so na voljo na spletnem mestu Telekoma Slovenije ter na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. V primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV.