Modri Fon AVGUSTA

Objavljeno:

Image

Ponudba meseca priporoča Huawei P30 in Huawei P30 Lite.

Modri Fon avgusta priporoča kar 2 mobitela! Huawei P30 z napredno kamero in čitalcem prstnih odtisov ter Huawei P30 Lite z odličnim zaslonom. Oba sta na voljo po modri ceni v naj omrežju. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

 

 

Huawei
P30

Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih. 

ŽE OD 24 x 17,50 € ali 420 €.

 

Huawei
P30 Lite

Novi predstavnik v "lažji" kategoriji pametnih telefonov Huawei ima procesor Kirin 710 in 4 GB delovnega spomina, kar omogoča gladko delovanje in preklapljanje med aplikacijami. 

ŽE OD 24 x 6,00 € ali 144 €.

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom Naj C (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 6 EUR za Huawei P30 lite, skupaj 144 EUR, in v znesku 17,50 EUR mesečno za Huawei P30, skupaj 420 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Na neodvisnem testu, ki ga je opravilo nemško podjetje P3, se je mobilno omrežje Telekoma Slovenije dokazalo kot najboljše ocenjeno omrežje v Sloveniji. Telekom Slovenije je tako za svoje mobilno omrežje prejel certifikat P3 »Najboljši na testu«, ki velja za globalni panožnistandard merjenja kakovosti omrežja in zadovoljstva uporabnikov.