Modri Fon meseca

Objavljeno:

Image

Modri Fon meseca marca je Apple iPhone 6.

Ob svojem izidu je imel iPhone 6 enega najbolj zmogljivih procesorjev na trgu (A8), kar se pozna še danes. Še vedno je namreč kos vsakodnevnim opravilom, pri katerih se niti malo ne upeha. K sodobni izkušnji pa še bolj pripomore novi operacijski sistem iOS 11. Več o testu si preberite tukaj.

Bodite modri in si po super ceni zagotovite Apple iPhone 6 po ceni 240 EUR ali 24 x 10 EUR*. Pohitite, saj ponudba velja le do 31. 3. 2018. 

 

*Akcijska ponudba AKCIJA MESECA velja ob podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije za 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih v znesku 10 EUR (skupaj 240 EUR) za Apple iPhone 6 32 GB Space Grey, ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja le za pakete: Dostopni (A, B in C), Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Brezskrbni (A in B), Premium Poslovni Paket, Modri Poslovni Paket in Enostavni Poslovni Paket. Ponudba velja od 1.3.2018 do vključno 31. 3. 2018 oziroma do predčasne odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV.