Vse dobro. Gigabajti dobri.

Objavljeno:

Image

To kar želite, dobro izberite s prazničnim paketom Vse dobro in izkoristite kar 2019 GB prenosa podatkov, ki jih lahko poljubno porabite kadarkoli v celem letu.

Uživajte tudi v neomejenih klicih v mobilno omrežje Telekoma Slovenije in 2019 enotah za klice ter sporočila doma in v EU.

 

*Naročniško razmerje s paketom Vse dobro lahko v promocijskem obdobju od 15. 11. 2018 do 31. 1. 2019 sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Vse dobro z mesečno naročnino 24,99 EUR vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, 2019 enot storitev (1 enota = 1 minuti pogovora v ostala slovenska omrežja ali 1 minuti pogovora iz držav območja EU-tarife ali 1 poslanemu sporočilu SMS/MMS v Sloveniji ali iz držav območja EU-tarife) in 2019 GB prenosa podatkov, ki jih je v koledarskem letu mogoče porabiti v
mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega na mesec brezplačno do 9323 MB v državah območja EU-tarife). Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine (19,99 EUR) je sklenitev ali sprememba naročniškega razmerja s paketom Vse dobro in hkratni nakup subvencionirane naprave ob vezavi v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Akcijska mesečna naročnina velja za čas vezave (12 ali 24 mesecev). Po izteku 12 oz. 24 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina paketa Vse dobro po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z vsemi
obstoječimi popusti. Zamenjava popustov ni možna. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim koledarskim letom se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja, 2019 GB prenosa podatkov pa v okviru enega koledarskega leta. Neporabljena vključena količina prenosa podatkov za Slovenijo se ne prenaša v naslednjo koledarsko leto. Neporabljene vključene enote in brezplačen prenos podatkov v državah območja EU-tarife se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja ali spremembo obstoječega naročniškega razmerja se naročniku zaračuna znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori v mobilno omrežje Telekoma Slovenije so namenjeni običajni uporabi storitve.