Zakaj izbrati prav Kolibri?


 • 360° ZVOK

  Izjemna oblika za odličen zvok. 360° oddajanje zvoka.

 • BREZŽIČEN

  Brez iskanja vtičnic in povezovanja nadležnih kablov, vam Kolibri daje svobodo, da nastopite kjer koli; doma, v dvorani ali na prostem.

 • ULTRA LAHEK

  Kolibri je narejen iz aluminija in drugih kakovostnih materialov ter tehta le 5,9 kg.

 • ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI NAPRAVAMI 

  Vgrajen bluetooth vmesnik za brezžično povezavo.

 • DO 8 UR BREZ NAPAJANJA 

  Z enim samim polnjenjem Kolibri zagotavlja do 8 ur brezžičnega delovanja, kar je posebej priročno za prireditve na prostem. 

 • DO 500 POSLUŠALCEV

  Kolibri je kompakten in lahek, a brez težav kakovostno ozvoči dogodke z do 500 poslušalci.

Kolibri je zvočni sistem, zasnovan za vse, ki si želite biti slišani in vedno pustiti dober vtis. Privlačno, kompaktno in brezžično ozvočenje s 360° oddajanjem zvoka komaj čaka, da ga odnesete tja, kjer se dogaja, in očarate s svojim nastopom, ne s tonskimi vajami.

Samozavestno stopite pred občinstvo, Kolibri je pripravljen!

Govori in bodi slišan s profesionalnim ozvočenjem KOLIBRI 360

 

360° oddajanje zvoka

360° oddajanje zvoka omogoča, da najbližji in najbolj oddaljeni poslušalci slišijo enako jakost in kakovost zvoka.

Izjemna oblika.
Odličen zvok.

12 zvočnikov je premišljeno razporejenih v kompakten valjast zvočni sistem, ki z enako jakostjo in kakovostjo zvoka doseže prav vsakega od poslušalcev.

Brez žic.
Z vrhunskimi mikrofoni.

Jasen in razločen zvok govora omogočajo odlični brezžični mikrofoni Sennheiser. Pozabite na nadležno piskanje in šumenje. Kolibri je narejen za to, da na nastopu blestite.

Preprost za uporabo.

Kolibri upravljate samo z eno tipko (vklop/izklop) in gumbom za jakost. Vse ostalo zaupajte izjemni Kolibrijevi tehnologiji.

Do 8 ur
brez napajanja.

Vzdržljive litij-ionske baterije Kolibriju zagotavljajo do neverjetnih 8 ur brezžičnega delovanja, vam pa pustijo, da izpeljete odlično prireditev, ne da bi se ukvarjali z razpeljevanjem kablov.

Lahek. Izdelan iz kakovostnih materialov. Primeren za vse vremenske razmere.

Kolibri tehta le 5,9 kilograma. S priloženimi kovčkom je sistem izredno preprost za prenašanje. Zvočnik lahko uporabljate v vseh vremenskih razmerah. Priloženo pokrivalo omogoča zaščito pred dežjem, ne da bi spremenilo kakovost zvoka.

Združljiv z drugimi napravami.

Kolibri lahko s pomočjo vgrajenega bluetooth vmesnika brezžično povežete z računalnikom, telefonom, in drugim bluetooth napravami. Tako lahko sočasno predvajate glasbo in govorite na mikrofon.

 • To je ozvočenje, ki združuje vse, kar sem pri ozvočenjih pogrešal. Je preprosto za uporabo, razmeroma lahko za prenašanje, jakost pa izjemna.

  »Vsa leta, kar delujem v pastorali, sem pogrešal zanesljivo prenosno ozvočenje, ki bi bilo praktično za prenašanje, postavljanje in uporabo, hkrati pa dovolj zmogljivo, da ga lahko brez težav uporabljaš na prostem. Če je bilo ozvočenje lahko za prenašanje in preprosto za uporabo, pa ni imelo dovolj velike jakosti za uporabo zunaj. Če je bilo dovolj glasno, pa je bilo sila nerodno za prenašanje in podobno. Vse, dokler nisem dobil na preizkus novega Kolibrija. To je ozvočenje, ki združuje vse, kar sem pri ozvočenjih pogrešal. Je preprosto za uporabo, razmeroma lahko za prenašanje, njegova jakost pa je izjemna. Če sem do zdaj potreboval vsaj dva zvočnika za dobro pokritost celotnega pokopališča za prvi november, je zdaj en Kolibri več kot dovolj. Da o kakovosti zvoka sploh ne govorim. To sem vedno iskal!«

  Andrej Golčnik, župnik, Šmarjeta

 • Uporaba zvočnika Kolibri zadnja leta zelo poenostavlja moje delo na terenu, predvsem ko gre za povorke in zelo »raztegnjene« dogodke.

  »Uporaba zvočnika Kolibri zadnja leta zelo poenostavlja moje delo na terenu, predvsem ko gre za povorke in zelo 'raztegnjene' dogodke, saj takrat postavim Kolibrije na več mestih ter zato ne potrebujem elektrike in nikakršnih kablov. Samo prižgem daljinski mikrofon in vsi Kolibriji že oddajajo njegov zvok. Ko je treba ozvočevati govore, seminarje, dogodke, kjer je prisoten govor, niti ne razmišljam o uporabi drugega zvočnika, saj je Kolibri kakovosten in dovolj močan, da z njim lahko ozvočim tovrstne prireditve.«

  Toni, ozvočevalec dogodkov, Kostanjevica na Krki

 • Kolibri uporabljamo z veseljem, ker je res preprost za uporabo. Enostaven za priključitev, lahek za prenašanje in zelo daleč nosi razločen zvok.

  »Kolibri uporabljamo z veseljem, ker je res preprost za uporabo. Enostaven za priključitev, lahek za prenašanje in zelo daleč nosi razločen zvok. Na pogrebih uporabljamo dva, in sicer pred vežico in na grobovih. Zvok je razločen tudi, ko vremenske razmere tega ne dovoljujejo.«

  Domen, pogrebno podjetje, Ljubljana

Tehnične podrobnosti in naročilo preko spleta

 

Z uporabo navedenih navodil vas želimo poučiti
o preprostem, varnem in pravilnem upravljanju
sistema Kolibri in njegovega pribora.

Več

Svetovanje

Se želite prepričati, kako deluje sistem Kolibri?
Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za
brezplačno predstavitev ozvočenja Kolibri.

Kontaktirajte nas