Zakaj izbrati prav POSLEDI?

 •  

  24-urno spremljanje in lociranje vozil na spletni mapi posledi.si z odlično podporo uporabnikov

 •  

  Izdelava potnih nalogov in poročil voženj

 •  

  Nastavitev alarma območja, ki ga vozila ne smejo zapuščati

 •  

  Dodajanje, spreminjanje in ogled lastnih interesnih točk z določitvijo skupin oseb, ki imajo dovoljenje za vpogled voženj

 •  

  Spremljanje delovanja različnih senzorjev v vozilu, vzdrževalnih servisov, prevoženih kilometrov

 •  

  Identifikacija voznika z možnostjo nadzora zasebne ali službene vožnje

POSLEDI je sistem, ki omogoča sledenje, nadzor in varnost vozil oziroma drugih premičnih ali statičnih objektov. Deluje v medmrežju ter uporablja kombinacijo tehnologij GPS in GSM/GPRS.

Kjer koli ali kadar koli želite preveriti podatke o vozilu ali objektu, se preprosto prijavite na strežnik spletne strani posledi.si in dobite takojšen vpogled o stanju vozila.

Spremljajte vozila 24 ur na dan prek spleta

Za delovanje sistema ne potrebujete posebnega programa, le povezavo z internetom. Vse vožnje se shranjujejo na strežnik posledi.si, kjer se prijavite in spremljate vsako vozilo ali premičnino posebej.

Pregled nad celotno zgodovino voženj

Mapa omogoča preprost pregled prevoženih kilometrov vaših vozil. Vožnje lahko urejate, izvozite potne naloge in poročila. Še več. Dodatne nastavitve vam omogočajo nastavitve alarmov, skupin vpogleda voženj in določitev interesnih točk.

Dostop prek spleta s katero koli napravo

Z uporabo tablice in osebnega računalnika lahko preprosto spremljate vozila od kjer koli brez posebnega programa. Z lastnim geslom dostopate prek spleta www.posledi.si, z mobilnim telefonom pa sledenje vozil spremljate na m.posledi.si

Prijavi se

 

Komplet za delovanje sistema sledenja

Za nadzor in sledenje vozila potrebujete zakup strežnika posledi.si, sledilno napravo in kartico GSM za prenos podatkov. Sledilno napravo izberemo na podlagi vaših potreb. Sledilne naprave v vozila vgradimo pri nas, po dogovoru pa lahko tudi na vaši lokaciji.

Potrebujem sledenje

 

 

Zakup strežnika posledi.si

Strežnik za nadzor vozil zakupite za minimalno obdobje 1 leta.

  Cena: 183 €/leto
* Cene vključujejo DDV

Sledilna naprava

Naprava ustvarja dnevnik voženj ter omogoča javljanje alarma in GPS položaja vozila. Izbirate lahko več različnih modelov sledilnih naprav in dodatkov, kot so senzorji 3D, vmesnik Can Bus, priključek Dallas Bus itd.

  Cena: Od 169,58 €
* Cene vključujejo DDV

Kartica GSM za prenos podatkov

Delovanje sledilne naprave omogoča kartica GSM. Cena in mesečna poraba prenosa podatkov kartice sta odvisni od naročniškega paketa mobilnega operaterja.

Cena: Od 5,99 €/mesec
* Cene vključujejo DDV

 • Posledi uporabljam za osebni avto. Sem brez skrbi, ker vem, da je dodatno zavarovan.

  »V primeru odtujitve vozila vem, da ga bomo lahko izsledili. Všeč mi je, da lahko pogledam tudi zgodovino voženj. Če avto pozabim zakleniti, mi vgrajen sistem omogoča, da lahko to preverim.«

  Rok, Trebnje

 • Sistem Posledi omogoča prihranek, je zanesljiv in preprost za uporabo. Tehnična podpora je prav tako odlična.

  »Z uporabo sledenja Posledi smo prihranili pri gorivu tovornih vozil. Je zelo preprost za uporabo in uporaben, saj omogoča hiter pregled in izpis potnih nalogov. Posledi odlično deluje tudi v tujini. Za morebitno tehnično podporo so nam v Kobri vedno na voljo.«

  Peter, Novo mesto

Svetovanje