Že od leta 1991, ko je bila ustanovljena družba Mobitel, in vse do danes smo pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam z veseljem svetujemo pri izbiri mobilnega telefona, najustreznejšega naročniškega paketa in pri drugih storitvah Telekoma Slovenije.

V naši poslovalnici lahko:

  • sklenete novo naročniško razmerje za mobilno telefonijo;    
  • podaljšate obstoječe naročniško razmerje; 
  • spremenite paket; 
  • zamenjate kartico SIM;
  • izberete aparate po subvencionirani ceni in Mobi pakete;
  • sklenete naročniško razmerje za širokopasovne storitve NEO (televizija, internet, fiksna telefonija);
  • prek plačilnega avtomata brez provizije plačate položnice za storitve Telekoma Slovenije!

Celotno ponudbo Telekoma Slovenije si lahko ogledate na spletni strani www.telekom.si

Prihranite z optimizacijo stroškov. Za vas poiščemo najboljšo rešitev.

Optimiziramo vse storitve mobilnih in širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije za vas ali vaše podjetje. Tako si lahko znižate stroške računa ali za enako ceno pridobite dodatne storitve in ugodnosti.

Želim optimizirati stroške storitev Telekoma Slovenije

 

Z dodatnimi storitvami in izdelki dobite vse na enem mestu.

Pri nas se s podpisom naročniške pogodbe ali nakupom telefona na vezavo uporabniška izkušnja ne konča. Svetujemo vam pri izbiri dodatne opreme, nastavimo vam vse potrebne nastavitve, zaščitimo telefon z zaščitno folijo, kopiramo imenik iz vašega starega telefona v novega itd.

Priljubljeni telefon lahko pred nakupom preizkusite.

Slike iz kataloga izbrane ponudbe telefonov niso dovolj za pravo uporabniško izkušnjo. Pri nas lahko telefon v prodajnem salonu preizkusite in se prepričate o njegovem nakupu. Smo med redkimi podjetji v Sloveniji, ki imamo na voljo največ delujočih razstavnih mobilnih telefonov iz ponudbe Telekoma Slovenije, in ne t. i. maketnih mobilnih telefonov.

Položnice za storitve Telekoma Slovenije plačate brez provizije.

Položnice za storitve Telekoma Slovenije lahko poravnate brez stroška obdelave plačila (provizije). Hitro in preprosto plačilo računov za opravljene storitve Telekoma Slovenije lahko izvedete le negotovinsko, s plačilno kartico (Maestro, MasterCard, Activa, Visa). Za plačilo računa na avtomatu potrebujete plačilni nalog (položnico) ali generično kodo.

Svetovanje

Potrebujete nov telefon, tablico, računalnik?
Pomagali vam bomo izbrati najustreznejšega.

Preberite več