Na podlagi dolgoletnih izkušenj kakovostno montiramo in vzdržujemo sledilne naprave, celostne sisteme ozvočenja, Bluetooth avtoinštalacije in nosilce mobilnih telefonov.

Za kakovost jamčimo z uporabo najboljših materialov, izbrano ponudbo izdelkov in strokovnim izobraževanjem zaposlenih s ciljem strokovne izvedbe montaže.

Montaža Bluetooth avtoinstalacij in nosilcev mobilnih telefonov v vozila

Izognite se globi in med vožnjo telefonirajte varno z napravami za prostoročno telefoniranje! Inštalacije in nosilce mobilnih telefonov izberemo po meri, za vsako znamko oziroma tip vašega vozila in jih strokovno tudi namestimo.

Montaža sledilnih naprav

Za sledenje, nadzor in varnost vozil oziroma drugih premičnih ali statičnih objektov poskrbimo z izborom sledilnih naprav na podlagi vaših zahtev. Vgradnjo sledilnih naprav v vozila izvajamo pri nas, po dogovoru pa lahko tudi na terenu oziroma vašem naslovu.

Montaža celostnih sistemov ozvočenja

Naj bodo vaši poslušalci zadovoljni. Slaba izvedba in kakovost ozvočenja ne bo težava, saj ponujamo kakovostne, preizkušene in dolgoročne rešitve izvedbe vgradenj sistemov ozvočenja za cerkve, konferenčne dvorane, muzeje itd.

Stopite v stik z nami
in povprašajte o
terminu montaže.

Na voljo smo vam na telefonski številki 07 308 11 18,
vsak delovnik od 8. do 19. ure,
ob sobotah pa od 8. do 12. ure,
ali na e-naslov info@kobra.si.

Prikaži lokacijo