2020

Podjetje prenovi poslovalnico po celostni grafični podobi Telekoma Slovenije.

2011

Podjetje se preseli na novo lokacijo v poslovno cono Šentjerneja, kjer zgradijo visokotehnološko stavbo, ki je tudi energijsko samozadostna. Kobra Team, d.o.o., v celoti zamenja celostno podobo podjetja.

1993

Leta 1993 je ustanovljeno podjetje Kobra Team, d.o.o., ki v celoti prevzame vse omenjene dejavnosti.

1991

Z ustanovitvijo družbe Mobitel, d.d., leta 1991 postanejo eden prvih pooblaščenih zastopnikov za prodajo, montažo in servis mobilnih NMT in GSM telefonov na Dolenjskem.

1989

Po dvanajstih letih začnejo v podjetju prodajati telefone, najprej klasične, nato prenosne, in že leta 1989 na mestu nekdanjega starega gospodarskega poslopja postavijo večjo stavbo s prodajnim salonom in garažo, kjer opravljajo popravila in montažo.

1986

Dejavnost se širi, v hiši leta 1986 za podjetje najde večji prostor, saj se tudi število zaposlenih poveča na pet.

1985

Leta 1985 izdela prvi model brezžičnega ozvočenja Kolibri.

1982

Branko Kovačič se začne s svojo dejavnostjo ukvarjati kot ljubitelj elektronike. Kot elektrotehnik leta 1982, ko ima že nekaj časa popoldansko obrt, pusti službo v kostanjeviški Iskri in začne na svoje, na desetih kvadratnih metrih v domači hiši v Šmarju.
Ukvarja se s popravili in izdelavo elektronskih naprav, kot so ozvočenja, telefoni, avtoradii, ter po naročilu izdeluje elektronske sklope za podjetja itd.

Poslanstvo, vrednote in vizija

Poslanstvo podjetja je strankam ponujati najbolj kakovostne storitve, ki so plod vztrajnosti v specializirani dejavnosti in strokovnega usposabljanja zaposlenih. Ves čas se zavedamo, da uspeh ni odvisen samo od zadnjega. Za nas je pomemben tudi dolgoročni odnos s posredniki, dobavitelji in strankami. Zavedamo se, da zaposleni ustvarjajo visoko raven storitev, zato skupaj spremljamo novosti na trgu, se izobražujemo, vnaprej predvidevamo želje kupcev in jim seveda želimo čim bolj ustreči.