Plačilni pogoji in dostava

Nakup prek spleta

Plačilo po predračunu – omogočamo vam nakup z nakazilom z vašega transakcijskega računa na našega. Plačilo zneska vašega naročila mora biti na našem transakcijskem računu razvidno pred dostavo naročenih izdelkov. Če izberete ta način plačila, vam po e-pošti samodejno pošljemo vse potrebne podatke za plačilo (naslov, številko transakcijskega računa, znesek, številko naročila oz. sklicno številko), vaše naročilo pa obdelamo med delovnim časom. Na ta način lahko kupujete pravne in fizične osebe.

Gotovinsko plačilo ob prevzemu – blago plačate kurirju ob dostavi. Izdelke dostavljamo prek Pošte Slovenije.Ta način plačila za naslove izven Slovenije ni mogoč.

S plačilnimi ali kreditnimi karticami - Izdelke lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (Maestro, MasterCard, Visa) ob spletni oddaji naročila.

PayPal - naročene izdelke lahko plačate tudi preko PayPal računa.

 

Osebni nakup v poslovalnici

Gotovinsko plačilo – nakup z gotovino.

Plačilo po predračunu oz. ponudbi – nakup z nakazilom z vašega transakcijskega računa na našega. Plačilo zneska na predračunu mora biti na našem transakcijskem računu razvidno pred prevzemom naročenih izdelkov oziroma storitev. Če se odločite za ta način plačila, vam po e-pošti pošljemo predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Na ta način lahko kupujete pravne in fizične osebe.

Plačilo s karticami – enkratno plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami Maestro, Visa, MasterCard, Karanta.

Plačilo na obroke za fizične osebe – je mogoče z NLB Plačilnimi karticami z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici). Imetnikom omogočamo plačilo nakupa na do 12 enakih obrokov brez dodatnih stroškov in dodatne dokumentacije. Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita, ki ga imate na NLB Plačilni kartici, s katero boste opravili nakup.

Darilni bon Kobra – vrednost bona je v želenem znesku.

Plačilo položnic za storitve Telekoma Slovenije prek plačilnega avtomata - Telekom Slovenije svojim uporabnikom nudi možnost plačila računov za opravljene storitve tudi prek plačilnega avtomata v naši poslovalnici. Plačilni avtomat omogoča hitro in preprosto plačilo računov brez stroška obdelave plačila (provizije). Plačilo za opravljene storitve Telekoma Slovenije lahko izvedete le negotovinsko, to je s plačilno kartico (Maestro, MasterCard, Activa, Visa). Za plačilo računa na bančnem avtomatu potrebujete plačilni nalog (položnico) ali generično kodo, ki jo pridobite tako, da iz telefona pošljete SMS s ključno besedo KODA na 1918.

 

Dostava

Dostava znotraj Slovenije:

Dostava pošiljke se izvede v najkrajšem možnem roku (dveh delovnih dneh) in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ste ga določili v nakupnem obrazcu, lahko pa ga tudi osebno prevzamete na naslovu podjetja. Naročila na zalogi oddana do 12.00 ure so običajno odposlana še isti delovni dan. Blago dostavljamo prek Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga vi kot kupec določili v nakupnem obrazcu (naslov za dostavo).

Cena poštnine je brezplačna. V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju vam tudi ni potrebno plačati stroškov.

 

Dostava izven Slovenije (EU):

Izdelke dostavljamo samo v območje Evropske unije. Pogodbeni partner ponudnika za dostavo pošiljk je GLS. Dobavni rok v območje EU za artikle na zalogi je običajno od 3 do 9 delovnih dni.

Cena poštnine je 9,90 EUR. Naročilo izdelkov po poštnem povzetju ni mogoče.

 

Osebni prevzem v poslovalnici:

KOBRA Team d.o.o.
Levičnikova cesta 2
8310 Šentjernej

Naslov za osebni prevzem lahko izberete med postopkom oddaje naročila.