Modri Fon februarja

Objavljeno:

Image

Modri Fon februarja vam prinaša darilo - slušalke. 

Ob nakupu mobitela Redmi Note 13 Pro+ 5G prejmete Redmi Buds 5, 
ob nakupu mobitela Honor Magic6 Lite 5G pa Honor Choice Earbuds X5.

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketi Naj (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 15 EUR za Redmi Note 13 Pro+ 5G, skupaj 360 EUR oz. v znesku 9,25 EUR za Honor Magic6 Lite 5G, skupaj 222 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. V obdobju od 1. 2. do 29. 2. 2024 oz. do odprodaje zalog brezplačnih slušalk velja:
- Ob nakupu Redmi Note 13 Pro+ 5G prejme uporabnik brezplačne Bluetooth slušalke REDMI BUDS 5. Za pridobitev ugodnosti, se mora kupec najkasneje v roku 14 dni od datuma nakupa registrirati na spletni strani https://www.vamatrade.com/telco_note13/. Po preteku tega roka kupec ne bo upravičen do brezplačnih slušalk. Če so izpolnjeni vsi pogoji in pravilno vneseni osebni podatki, bo udeleženec v času štirinajstih dni po registraciji mobitela, na naveden naslov prejel brezplačne slušalke.
- Ob nakupu Honor Magic6 Lite 5G prejme uporabnik brezplačne slušalke Honor CHOICE Earbuds X5. Za pridobitev ugodnosti, se mora kupec najkasneje v roku 14 dni od datuma nakupa registrirati na spletni strani https://honor.panteh.eu/magic6lite/. Po preteku tega roka kupec ne bo upravičen do brezplačnih slušalk. Če so izpolnjeni vsi pogoji in pravilno vneseni osebni podatki, bo udeleženec v času štirinajstih dni po registraciji mobitela, na naveden naslov prejel brezplačne slušalke.

Ponudba velja do odprodaje zalog. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.