Praznujte z Modrim Fonom decembra!

Objavljeno:

Image

Odkrijte najnovejša mobitela po izjemni modri ceni z izbranimi paketi Naj. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

   

Samsung
Galaxy A42 5G

Uživajte v 16,77-centimetrskem brezkončnem U-zaslonu in si privoščite nemoten ogled najljubših vsebin. S tehnologijo Super AMOLED bodo vsebine videti neverjetno ostre in razločne. 

Samsung
Galaxy S20 FE 5G

Samsung Galaxy S20 FE je pravi mobitel za vse, ki želite več. Namenjen je vsem, ki ste navdušeni nad fotografijo, igrami ali pa radi objavljate navdihujoče vtise.

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom Naj 5G (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 8,27 EUR za Samsung Galaxy A42 5G, skupaj 198,48 EUR, oz. v znesku 21,69 EUR za Samsung Galaxy S20 FE 5G, skupaj 520,56 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.